Alle duikers en kantwachten van Stichting Recovery Divers zijn vrijwilligers. Zij stellen onder andere hun vrije tijd, materiaal en kennis beschikbaar voor het terug vinden van dierbare objecten die onder water liggen, van telefoon tot ring en van drone tot sleutel, we vinden het allemaal terug.

Wij rekenen alleen een kilometervergoeding en spoelkosten voor de duiker. Die spoelkosten zijn werkelijke onkosten, want naast het uitspoelen van de pakken en reparaties wordt het ook gebruikt voor onder andere service beurten van ademautomaten.

Wij zijn dus afhankelijk van vrijwillige bijdrages, donateurs en sponsors.

Recovery Divers is dan ook heel blij met de sponsors die onze zoektochten net wat makkelijker maken.

Zo hebben we sinds kort de hulp van Kooistra Detectors, die ons geholpen heeft met een aantal metaaldetectors voor onze nieuwe duikers.

Lucky Divers vult onze flessen met perslucht, maar stelt ook ruimte, tijd en (technische) kennis beschikbaar. Daarnaast heeft Hugo ons, in samenspraak met de Nederlandse importeur geholpen met een aantal hele fijne Ursuit droogpakken.

En zo heeft Detectorwereld ons een aantal sterke magneten geschonken die wij onder andere gebruiken voor het uit zetten van lijnen.

Wil jij Recovery Divers steunen? Dat kan, met een donatie maar ook door middel van sponsoring, we gaan graag in gesprek. Neem je even contact met ons op?