Valt je telefoon in het water dan bel je natuurlijk Recovery Divers.

We hebben er al heel wat uit het water gehaald. Naast dat het leuk is om anderen te helpen is het als duiker geweldig om, als je de telefoon aanraakt, ziet dat het scherm aan gaat.

Soms liggen ze al een aantal dagen op de bodem, we hadden er zelfs 1 die er al 1,5 jaar lag! Dat verhaal lees je hier! Afgelopen zaterdag nacht hadden we er een 2 er maar 2 uur in had gelegen, wel op een diepte van 10 meter, ook deze deed het nog. Dat verhaal lees je hier!

Zo zie je maar: de ip86 (code waterdichtheid) wordt vaak ruimschoots gehaald, je telefoon kan een val in het water gewoon overleven!

In de duikersgroep van Recovery Divers is heel veel kennis en kunde als het gaat om het terug vinden op zicht, zonder zicht, met en zonder metaaldetectors. Diep en ondiep, ons krijg je niet gek!

Een “collega” uit Amera, Dallas zoekt niet in opdracht, maar zoekt mooie plekken uit om te zoeken en de natuur meteen op te ruimen. Al zijn avonturen filmt hij en plaats hij op zijn kanaal Man + River.

Hij vind een iPhone die maar liefst 9 maanden lang onder water lag. Dallas laadde het apparaat op en hij deed het gewoon, waarna hij de eigenaar opbelde en het weer terugbracht naar zijn baasje, tot stomme verbazing van de rechtmatige eigenaar.

Ook wij hebben regelmatig bijvondsten en proberen deze terug te brengen naar de eigenaar, bijvoorbeeld deze apple watch. Ben jij iets kwijt in het water? We helpen je graag.