Vandaag, 7 december, zetten wij onze vrijwilligers in het zonnetje!

“Vrijwilligers worden niet betaald niet omdat ze waardeloos zijn maar omdat ze onbetaalbaar zijn”

 

Alle leden van Recovery Divers zijn vrijwilligers en dragen op hun eigen manier bij aan het terugvinden van verloren voorwerpen in het water. We kunnen niet zonder! Van kantwacht tot duiker, ze zijn keihard nodig!

Er valt weinig te plannen, als wij een mailtje of telefoontje krijgen laten onze vrijwilligers, waar mogelijk, alles uit hun handen vallen en komen je helpen. Dat verdient wat ons betreft een hele dikke pluim!

Het maakt niet uit in welk water je iets verloren bent, als wij een toestemming kunnen regelen (en meestal lukt dat wel), dan gaan we ons uiterste best doen om je te helpen. Overdag, ’s avonds, met en zonder zicht, onze vrijwilligers staan voor je klaar.

Ons team van duikers en kantwachten komt regelmatig samen om te oefenen, ervaringen te delen, kennis te vergaren en om nog beter op elkaar ingespeeld te zijn.

Geen garantie

Ondanks alle apparatuur en inzet lukt het niet altijd om iets meteen terug te vinden, als we een reële kans zien komen we terug, een mooi voorbeeld is dit verhaal  waar we na 2 keer duiken wel een Pandora armband terug konden vinden.

Door het doorzettingsvermogen van onze vrijwilligers hebben wij een hele hoog slagingspercentage en daar zijn wij heel trots op!