We geven het toe, het klinkt een beetje als: “Wij van WC-eend adviseren WC-eend”.

Maar stiekem zijn we toch wel trots op onze reviews, onze vrijwilligers staan iedere dag klaar om anderen te helpen. De duikers duiken soms meerdere keren per dag naar verloren trouwringen, telefoons, armbanden, drones, en andere (dierbare) objecten in het water.

Vooraf aan de duik zijn er meestal meerdere telefoontjes en e-mails met instanties voor toestemmingen en vergunningen.

Er wordt gesleept met tientallen kilo’s aan uitrusting en apparatuur, als we mazzel hebben kunnen we dichtbij parkeren, maar in steden moeten we vaak heel wat kilo’s verplaatsen om op de plek van bestemming aan te komen.

De kantwachten helpen met dragen, opbouwen en een veilige omgeving creëren voor de duikers, zij zijn immers de ogen en oren van de duiker boven water.

Hoe leuk is het dan om een mooie review te krijgen over de dingen die je doet: het terugvinden van verloren objecten onder water! Die review is niet alleen voor de duiker, maar voor het hele team, want iedereen draagt op zijn of haar manier een steentje bij, zelfs partners die toch weer een halve dag hun partner “kwijt” zijn omdat hij/zij zo nodig een telefoon van een ander gaat opduiken.

We krijgen vaak dankbetuigingen in de mail, via WhatsApp en via Trustpilot, we hebben de leukste en meest bijzondere van 2022 voor je op een rij gezet. Zijn we dan klaar met duiken voor 2022? Nee hoor, wij gaan gewoon door, ook in de winter helpen we graag anderen met het terug vinden van zijn / haar verloren object, onze vrijwilligers gaan door!

Wil je zelf een review schrijven over Recovery Divers? Dat kan, we nodigen je van harte uit om dan even hier te klikken.

Alle onderstaande reviews zijn te lezen op: https://nl.trustpilot.com/review/recoverydivers.nl

Ze hebben Sint geholpen!!

Ze hebben Sint geholpen!!! De staf verdween 5 december in de Noordersingel van Leeuwarden. En vanuit Rotterdam kwam hulp! Zo ontzettend attent en behulpzaam.
Fijn dat er zulke redders zijn. De kinderen zijn opgelucht. Sint tevreden terug naar Spanje. Grote dank! En erg prof!

Onze redders in nood

Zal je net zien: de avond valt op de eerste dag varen met de nieuwe boot, we besluiten een hapje te eten en bij het verlaten van de boot valt een mobiele telefoon in het diepe, donkere water. Wat nu? Valt nu ook de avond in het water door dit onhandige ongeval? Nou, niet dus! Gered door Recovery Divers! Binnen no time, na een appje, stonden de mannen met hun duikspullen op de kade in Amsterdam. En niet veel later, na een diepe duik, was de telefoon weer boven water! Geweldig! Iedereen blij. Dank voor de super snelle service!

Op zondag gaan vissen in Dordrecht…

Op zondag gaan vissen in Dordrecht magneet vast, met geen mogelijkheid los te krijgen. Handtakel trekhaak auto. Niks lukte toen het touw (polypropyleen) dat blijft drijven in de haven gegooid. Ook rot gevoel over, het zou in de schroef vast kunnen komen te zitten van de schepen die daar aanleggen. Daarna contact met Recovery en ondanks het slechte weer was Jochem 2 uur later al op de bestemming dat vond ik al klasse!
Inmiddels zijn duikuitrusting aangedaan en lag binnen no time in de haven. En binnen 1,5 minuut was de magneet boven water (zat vast in een U-balk) al met al het onmogelijke bleek toch mogelijk dankzij Recovery Divers!!

Topservice

Topservice. Niet eens 24u na het eerste contactmoment stond recoverydivers met mij aan de kant van een meertje in Amsterdam om een telefoon van een vriendin op te duiken die al anderhalf jaar(!) in het water was en raad eens, ze hebben ‘m gevonden ook!!! Super aardige mensen en hele mooie verhalen die ze maken. Echt een topervaring gehad.

Geweldige ervaring, drone opduiken

Geweldige ervaring, drone in het water, na het bellen waren de mannen dezelfde dag nog ter plaatse.
Binnen een half uur hadden ze mijn drone weer boven water!
Naast hun technische kennis en kunde ook erg gezellig en veel gelachen, dank je wel Recovery Divers!

Goed contact, snelle actie en een super avontuur

Begin augustus heb ik mijn drone te water gelaten en ben ik zelf gaan zoeken, zonder succes. Ik had de drone al opgegeven, totdat ik weken later een filmpje van Recovery Divers tegenkwam op Dumpert. Na online prettig en snel contact te hebben gehad, kwamen ze op 22 september langs om te zoeken. Met succes, want even later kwam de drone boven water.

Uiteindelijk was de drone niet meer te redden, maar het avontuur van deze zoekactie, met als afsluiter het prettige contact en de snelle zoekactie van Recoverydivers. Iets kwijtgeraakt in het water? Ik raad Recovery Divers zeker aan!

Adventures with Wedding Ring and Frogman

Life itself writes the incdredible stories.

In October the wedding ring of my husband fell into the Amstel while he just was beating his pants off in front of a bench in the sun at the Swanenburgwal. We heard it hit the ground two more times, pling, pling, then it rolled over the edge into the water. He was quite shocked and we had no idea what to do.
The Guest Relations Manager from the NH Flower Market searched for a detector, contacted a loan service whos owner made the connection with the divers.

Jochem reacted immediately, made an appointment with us for the next noon and organised everything. 14 phone calls were necessary, then he would have a permit to dive in the canal.
Two men appeared punctually at the meeting point, both friendly and approachable. They unpacked their extensive equipment.One is responsible for security, one goes into the water. On the phone Jochem had promised a 100% finding rate and we were hopeful but sceptical. It didn’t take him two minutes to find the ring, he was holding it up in the air on his finger. Wow!

We are very happy and grateful.

The divers have done their job to our complete satisfaction.

Kunnen wij jou helpen met iets dat je verloren bent in het water? Neem dan even contact met ons op!