Ook 2022 was weer een bijzonder jaar voor Recovery Divers. Zoals je waarschijnlijk al vaker hebt gelezen in onze berichten maken onze vrijwilligers heel wat mee.

Na al heel lang zoeken boven- en onder water is de naam Recovery Divers ontstaan. We lanceerden dit jaar onze website en social media kanalen. Van 4 vrijwilligers gingen we naar 10, 6 duikers en 4 kantwachten.

We gingen het water in voor bijzondere objecten, zoals de staf van Sinterklaas, doken meerdere keren om een Pandora armband uit het water te halen voor Beau, hielpen mee met een cold case zaak en nog veel meer. Zo haalden we in 1 duik meer dan 100 tennisballen uit het water, vonden we eigenaren terug van vondsten en hadden we de politie aan de deur omdat ze dachten wat we handelden in lachgas. We lagen in het water voor een kunstproject, vonden meerdere wapens, waaronder deze. Recovery Divers was ook dit jaar weer veel te zien in de media.

Wat ons betreft een top jaar!

Wij hebben heel veel mensen weer kunnen herenigen met hun verloren objecten. Dat gaan we in 2023 weer doen, we gaan proberen om van meer zoektochten een verslag te maken ondanks de beperkte tijd die we hebben. Hebben we nog meer plannen? Zeker, die zal je ook zeker voorbij zien komen de komende maanden.

Hieronder vind je een klein overzicht van een aantal zoektochten, wil je ze allemaal zien? Kijk dan even in ons nieuwsoverzicht of op onze YouTube pagina.