Stichting Recovery Divers komt met een uniek boek Het maakt niet uit hoe een oproep binnen komt, per email, telefoon of WhatsApp, de vrijwilligers van Stichting Recovery Divers staan 24/7 klaar om anderen te helpen.

Van een mobiele telefoon tot een gouden ring en van een drone tot en met zilveren armband, zij gaan het water in om dierbare objecten terug te vinden.

Meestal zonder zicht, in donker en koud water, onder hoge druk zoeken zij met speciale apparatuur en methodes de bodem af.

Vol verwachting staan ze op de kant te wachten tot de duiker boven komt met dat ene object dat zo dierbaar is.

Stichting Recovery Divers heeft de mooiste, meest bijzondere en nooit eerder gepubliceerde beelden gebundeld, met exclusieve interviews met duikers, kantwachten en andere betrokkenen.

Want wat gebeurde er met de moeder van Esmee, toen de telefoon van haar 14-jarige vermoorde dochter boven kwam? Wat doet het met je als de telefoon van jouw zoon na 15 jaar uit het water komt?

Dit A5 hardcover boek met meer dan 200 pagina’s neemt je mee in de verhalen boven en onder water, in tekst en (bewegend) beeld, onder andere door middel van QR-codes. Van een lach tot traan en van Limburg tot Groningen.

Het boek is in de pre-sale al te koop op onze website voor maar 19,95. Alle opbrengsten komen ten goede aan Stichting Recovery Divers!