Het team van Recovery Divers is enorm gegroeid en blijft groeien. De duikers zijn veel op pad om mensen weer te herenigen met hun dierbare bezittingen.

Dat kunnen de duikers niet zonder de kantwachten. En als je dan zo groeit moet je af en toe alle neuzen weer dezelfde kant op krijgen. Gisteren hadden we de traditionele Recovery Divers avond.

Om kwart voor 6 waren we bijna allemaal paraat (helaas hadden we 2 afwezigen, die moesten werken). De koffie stond klaar bij Lucky Divers in Rotterdam, een van onze sponsors. Er werden meteen mooie verhalen gedeeld en ook de nieuwe leden van Recovery Divers hadden al mooie verhalen….

Zo viel Sven zijn eerste keer meteen met de neus in de boter en was hij erbij toen de telefoon van Esmee gevonden werd.

Om 18:00 het lokaal in. Een update, want waar staan we nu en waar willen we naartoe? We groeien en helpen om steeds meer mensen hun dierbare objecten terug te geven.

We hebben heel veel samenwerkingen op touw staan waar je, jullie als lezer, de komende tijd over gaan informeren, zijn druk op zoek naar nog meer sponsors om nog meer grote zaken te kunnen doen.

De eerste droogpakken van Recovery Divers zijn een feit, met dank aan de sponsoring van Ursuit, Amilco en Lucky Divers! Zodra deze binnen zijn zullen we zeker foto’s plaatsen!

Inmiddels is Recovery Divers ook een officiële stichting, zo kunnen we net even wat makkelijker opereren en dingen regelen voor onze duikers en kantwachten.

En daarna kwam het leukste van de avond: met zijn allen duiken, ook onze kantwachten! Hugo (eigenaar van Lucky Divers) had een aantal instructeurs en dito zwembad voor ons geregeld, zodat ook onze kantwachten eens konden voelen hoe het is om te duiken.

Wat een avond, wat een plezier, het zou zomaar kunnen dat je binnenkort onze kantwachten ook ziet duiken want sommige overwegen om een duikopleiding te gaan doen.

Wij willen het team van Lucky Divers bedanken voor de geweldige avond!