We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat wij als Recovery Divers veel duiken, 2x in de week recreatief en vele malen meer om mensen te helpen die iets kwijt zijn. Van ring tot drone, we duiken het allemaal op en brengen het terug naar de rechtmatige eigenaar.

Als je veel duikt, dan verbruik je ook veel lucht. Er staan hier 5 duikflessen in de gang, gevuld met lucht (belangrijk, even onthouden voor later).

We weten nooit hoe lang een duik duurt, soms hebben we een trouwring na 2 minuten boven water en soms zijn we een uur aan het zoeken, dus de regel is: we gaan er altijd met een volle fles in!

Ben jij iets kwijt? Laat het ons weten, we helpen je graag!

We hebben altijd 2 flessen bij ons. Het zal je maar gebeuren dat je moet stoppen, omdat je fles leeg is….. Maar het gebeurt ook regelmatig dat we meerdere duiken op een dag hebben, dan is het wel fijn om genoeg bij je te hebben.

Dus: ’s ochtends gaan er 2 volle flessen de auto in, inclusief een volledige duikuitrusting en, als het even kan, vullen we ze in de namiddag weer ergens op de terugweg, als dat niet kan hebben we nog een paar flessen als reserve staan.

De flessen gaan altijd de auto uit: allereerst uit veiligheidsoverweging en ze zijn te duur om te laten stelen.

Dus ’s avonds slepen we de flessen weer uit de auto, leeg of vol. Als ze leeg zijn gaan ze de volgende dag met 2 volle weer de auto in, reken je even mee, dat zijn dan 4 flessen.

Dus de buurt ziet ons bijna iedere dag wel slepen met die grote duikflessen, waarvan gedacht werd dat het om lachgas flessen ging. Gelukkig zijn ze oplettend en kon ook de politie wel lachen om deze melding: goed gehandeld mannen, nu weer echte boeven vangen! 😉

Lukt het niet om het filmpje te bekijken, klik dan hier