Misschien heb je het al voorbij zien komen in ons nieuwsoverzicht; we hebben een dagboek bijgehouden en deze uitgegeven. De opbrengst komt ten goede aan de stichting.

Het afgelopen jaar hebben heel veel zoektochten enorme indrukken achter gelaten, zowel bij ons team als bij nabestaanden, familie, onze volgers, etc.

Er sprong 1 zoektocht wel uit, het zoeken naar de telefoon van Esmee. Op 31 januari 2023 vond het team de telefoon. Dat verhaal lees je onder andere hier.

Als team hebben we besloten het dagboek op te dragen aan Esmee. Wij beloofden de ouders (die een exclusief interview in het boek geven) dat het allereerste exemplaar dat van de band zou rollen voor hun was.

Vandaag was het zover. Ondanks dat we altijd contact zijn blijven houden met de ouders zagen wij ze vandaag pas weer sinds 31 januari. Dat is emotioneel. Voor hun en voor ons als team.

We hebben afgesproken bij Lucky Divers in Rotterdam, naast het feit dat Hugo onze sponsor is heeft hij ook nog eens lekkere koffie. Ook een deal van het team was, ondanks Pinksteren en het mooie weer aanwezig.

Tijdens de koffie praten we nog wat na over de zoektocht, de impact die het heeft gehad, niet alleen voor de ouders, maar ook voor ons, we waren ineens landelijk nieuws.

Marja tekent ook het boek

Ook tijdens de presentatie van het boek houden we het niet droog, vloeien er weer tranen. We hadden contact en we houden contact maar dit is wel een soort afsluiting!

We hebben met liefde gezocht en gevonden en zullen altijd en voor iedereen blijven klaar staan!

Wil je het boek bestellen? Dat kan via deze link.